B O G F E B E R

~ en virus, der ikke kan kureres ~

Bøger på tv

Jeg går på journalistuddannelsen på Syddansk Universitet i Odense, og i dette semester er jeg så heldig at have TV. Det er TV, jeg formegentlig vil leve af, så jeg nyder disse måneder i fulde drag. Jeg elsker at arbejde med billeder og lyd og få det hele til at køre. Vi har lavet en del nyhedsindslag, men for et par uger siden fik vi en fri-opgave. Formen, indholdet og kilder var altså helt op til os – ja vi måtte sådan set lave en musikvideo, hvis vi havde lyst til det. Min tv-makker var ikke et øjeblik i tvivl; vi skulle da lave noget om min bogsamling. 

Så vi gik i gang med at researche, og fandt skræmmende tal om danskernes læsevaner. Jeg har sindssygt travlt for tiden, og det betyder, at jeg slet ikke læser lige så meget, som jeg har gjort. Ikke desto mindre får jeg alligevel klemt nogle sider ind hist og her, for det er ren afslapning for mig, efter en lang dag på universitetet. Det besluttede vi os for at lave et stykke tv om. Mig, mine 432 (Ja, det er faktisk 433 nu) bøger, mine læsevaner og den triste udvikling i læsning af skønlitteratur.

Og, I skal da ikke snydes for at se det indslag, de mange optagelser til sidst blev til. Indslaget ligger på youtube, og I kan se det ved at klikke lige her.

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

© 2020 B O G F E B E R

Tema af Anders NorenOp ↑