Felix, min bedste bogmodel

Nogle af jer har måske allerede set ham, min bedste, lille ven, Felix.

img_2109

Felix er min bomuldshund på 5 år. Min søster og jeg fik ham faktisk i adventsgave, i julen 2010, og siden har han boet hos os. Han er altid glad, når man kommer hjem, hvad enten man har været i Asien i 2 måneder, eller blot har været væk i 30 sekunder for at hente posten… Ja, klog er han ikke, men har bringer så meget glæde i mit liv.

OG, så er han simpelthen bare den bedste bogmodel, man kan finde, og han stiller gerne op. Jeg har samlet nogle af mine yndlingsbilleder af ham og bøger nedenunder.

img_2103Det her billede har i set før, men han er bare SÅ nuttet her!
Felix 3

Felix 1

Det er så hyggeligt at tage billeder med ham udenfor, men med både biler, traktorer, mennesker, katte og fugle i nærheden, kan det være ret svært at fange hans opmærksomhed 🙂 Billderne er fra i sommers.

Men mest af alt, så elsker jeg altså at sætte ham på min seng, hvor jeg normalt tager de fleste af mine billeder. Det ser så sjovt ud, når han bliver placeret midt i noget, jeg har stillet op. Så sidder han pænt og venter på, at jeg får taget de billeder jeg har brug for.

IMG_2287

IMG_2262

IMG_2280

Men, det kan altså godt være liiiidt hårdt at vente på alle de billeder, jeg skal have taget.

Det er som om billederne bliver lidt mere levende, når Felix er med på dem, og jeg vil klart lave flere hunde fotoshoots fremover. Så se frem til det 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *