Hjem til Askov

Så blev det d. 5. marts, og jeg vender i dag snuden mod Askov Højskole, hvor jeg skal tilbringe den næste måned!

Jeg gik på Askov Højskole i fire måneder i efteråret 2016, og jeg var helt vild med det. Her var jeg på linjen “journalistik og medier”, som blev det første skridt mod min drøm om en fremtidig journalistkarriere. Højskoleopholdet gav mig så meget med i bagagen, både fagligt og personligt. Det lærte mig om andre mennesker, hvor mine grænser går og hvad jeg kan opnå på egen hånd og med andre. Og nu vender jeg tilbage.

IMG_5919

Højskolen tilbyder nemlig et måneds langt kursus, som intenst arbejder mod at gøre os klar til at gå til optagelsesprøve på de danske journalistuddannelser. Jeg glæder mig helt vildt til at være tilbage på højskolen, hvor jeg har SÅ mange gode minder. Lige nu er højskolen fyldt op med nye elever, som skal bo der i foråret, og det er sammen med det, samt eventuelle folk udefra, vi skal have undervisning. Altså journalisteleverne, i hvert fald.

Ud af de 35 der gik på højskolen på mit ophold, er vi otte friske journalistelever, der tager på kurset, og det bliver bare så skønt at se dem igen. Vi bor mange forskellige steder i landet, så jeg har slet ikke fået set alle, siden jeg stoppede for godt to måneder siden.

Fordi jeg nu skal være en måned på højskolen, er det ikke sikkert jeg kommer til at uploade indlæg helt regelmæssigt, men jeg vil gøre et forsøg! Jeg kører om en halv times tid, og jeg er så spændt på at komme tilbage til “mit andet hjem” 😉

Se lige nogle skønne mennesker, jeg tilbragte fire, fantastiske måneder med.
Se lige nogle skønne mennesker, jeg tilbragte fire, fantastiske måneder med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *