Hovsa…

Der skulle simpelthen næsten gå en måned, før jeg fik tid til at vende tilbage til at blogge. Jeg har i mellemtiden rejst rundt i Europa, været leder på Askov familiehøjskole, været en tur på Mallorca med familien og pakket alt mit lort ned, så jeg snart er klar til at flytte.

Jeg er nemlig så enormt heldig, at jeg er blevet optaget på mit drømmestudie. Ja faktisk er jeg blevet optaget på mit drømmestudie to steder i landet, men jeg har valgt, at de næste 3,5 år (minimum) skal bruges i Odense, hvor jeg skal læse journalistik på SDU. Jeg glæder mig helt vildt, til at komme i gang med at studere og beskæftige mig med det, jeg brænder for. Det bliver samtidig fedt at prøve kræfter med Odense, nu hvor de første næsten 22 år af mit liv er foregået i Aarhus og omegn. Samtidig er det også lidt vildt at rive alt op, og starte op et helt nyt sted i landet, hvor jeg næsten ingen kender og absolut intet ved om selve byen. Så hvis nogle af jer, bor i Odense, har jeg stærkt brug for en guide 😉

Men nok om det. Nu hvor jeg netop er ankommet til vores sommerhus, og de næste par dage skal handle om at slappe så meget af som muligt, har jeg også endelig fået tid og ro til at få skrevet nogle indlæg. Noget jeg har set frem til længe! På mit roadtrip og min familieferie har jeg nemlig fået læst en masse gode bøger, og jeg er mere end klar til at få smidt et par anmeldelser op.

Bedste sommerhilsner,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *