Læsning på Instagram

Instagram var det første medie, jeg begyndte at anmelde bøger på tilbage i 2014. Med tiden blev det mere til en diskussion af bøger og bogting, så som om man er mest til fysiske bøger eller e- og lydbøger, om bogmærker og andet bogtilbehør eller hvilken genre, der er favoritten at kaste sig ud i.

Jeg savner dog lidt en gang imellem anmeldelsesdelen. 2021 har været et rigtig godt læseår for mig indtil videre (fordi Spektrum er SÅ godt), og derfor fik jeg lyst til at kaste mig over at lave templates, der kan bruges til læsning på Instagram, som giver et lille, men fint indtryk af bøgerne.

Dem vil jeg selvfølgelig gerne dele ud af, hvis også du har lyst til at gøre anmeldelser og læseupdates på Instagram lettere. Nedenunder finder du derfor templates til stories på Instagram til boganmeldelse, læseupdate og forsidebilleder til højdepunkter.

Bare screenshot billederne eller skriv til mig, så sender jeg dem afsted. God læse- og anmeldelyst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *