shl

Hej – jeg hedder Julie, jeg er 21 år gammel, og jeg ELSKER bøger.

Siden jeg var 6 år gammel, har jeg nydt at sætte mig med en god bog. Det hele startede med “Harry Potter og de vises Sten”, som jeg modtog gennem Gyldendals bogklub. Jeg åd bogen råt, og siden har litteratur af enhver art været en stor del af min hverdag.

Til dagligt bor jeg i min lille, skønne lejlighed i hjertet af Odense. Oprindeligt kommer jeg fra Skanderborg, nær Aarhus, men flyttede i 2017 til Odense grundet mit studie. Jeg studerer nemlig journalistik på SDU, hvilket forhåbentligt skal det hele ende ud i en lovende karriere som journalist. Min store drøm er at arbejde med børn og unge. Jeg drømmer om at starte med at lave børnejournalistik og med tiden overgå til at undervise i faget på en efterskole eller højskole. Hvad der kommer til at ske på vejen til de drømme, er endnu uvidst.

 

img_2043

Min tid går ellers med at sukke over alle de ulæste bøger, der står i min reol. Lige nu er der 324 bøger i reolen, men der kommer kun flere hver måned, og sjovt nok læser jeg ikke flere bøger om måneden af den grund. Mit fortrukne læsesprog er engelsk, hvilket mange danskere ikke forstår. Jeg læser mest engelsk af den simple grund, at jeg helst vil læse præcis de tanker, forfatteren har haft og ikke dem, som oversætteren har siddet med. Men, jeg er også vild med dansk litteratur, og ofte er det faktisk mere gennemarbejdet. Blandt mine favoritter finder man Herman Bang, Halfdan Rasmussen, Helle Helle, H.C. Andersen, Jan Sonnergaard og Bent Haller.

Udover alle de bøger jeg læser for hyggens skyld, anmelder jeg af og til bøger for Lindhardt og Ringhof, Gyldendal og Rosinante og Co. Af genrer er jeg ikke kræsen, men krimier og thriller har endnu ikke fanget mig. Men hvem ved, jeg er åben for alt nyt spændende.

Jeg er passioneret som menneske. Min store passion for litteratur går nemlig hånd i hånd med kunst, kreativitet, scenekunst og selvfølgelig journalistik. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden kunstprojekter, bogprojekter, indretningsprojekter og andre hyggeting. Lige nu er jeg enormt betaget af blæk kunst, priktegninger og kalligrafi.

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 18.54.59

Hele min kærlighed til social bog medier startede på bookstagram i 2014, hvor min profil hedder @book.fever så der kan man jo lige hoppe forbi, hvis man har lyst.