Dette tag stammer oprindeligt fra booktube, men jeg har set flere bog bloggere forsøge sig med tagget også. Jeg faldt over tagget på DreamlandBookBlog , men det blev vist lavet af Emmabooks på youtube. Jeg er helt vild med tagget, og forsøger mig her.

Reglerne er ret simple:

  1. Skriv ca. 20 navne på fiktive karakterer fra forskellige bøger ned på stykker af papir. Der behøver ikke at være det samme antal piger og drenge.
  2. Put dem i en box af en art.
  3. Træk to navne op af gangen, og vis dem.
  4. Så skal der vælges! Ser du dem som et par, og siger “ship it” eller er det er no-go og ønsker bestemt ikke de to karakterer i et forhold, så “RIP it.”

Det var det! Nemt ikke?

RUNDE 1

CLARY FRAY og ROWAN HAWTHORN

(The Mortal Instruments og Throne of Glass)

Hmm… Jeg tænker faktisk, at de kunne være et red badass par? En hidsig rødhåret Shadowhunter og en lækker, muskuløs Fae? Jeg tror såmænd, det kunne ende ganske glimrende. Jeg tænker faktisk….

SHIP IT!

RUNDE 2

CATH og HARRY POTTER

(Fangirl og Harry Potter)

Årh jeg elsker virkelig Cath, og kan virkelig se meget af mig selv i hende. Jeg elsker også Harry. Men de to sammen? Jeg tror simpelthen, at Cath vil være for kedelig til Harry, desværre. Så jeg må nok hellere…

RIP IT!

RUNDE 3

SEBASTIAN MORGENSTERN og ANNEBETH CHASE

(The Mortal Instruments og Percy Jackson)

Sebastian er ond. Annabeth er god. Behøver jeg at sige mere. De to ville aldrig få et godt forhold, og jeg siger…

RIP IT!

RUNDE 4

AUGUSTUS WATERS og HERMIONE GRANGER

(The fault in Our Stars og Harry Potter)

Jeg er ikke sikker på, at Hermione vil være helt tilfreds med den måde, Augustus lever på. Og hun var da slet ikke gået med til at kaste æg på et hus. Men så igen, så kunne de faktisk være virkelig søde sammen, og jeg tænker…

SHIP IT!

 

RUNDE 5

ETIENNE ST. CLAIR og KATNISS EVERDEEN

(Anna and the French Kiss og The Hunger Games)

Haha, nu må jeg le. De to vil seriøst være det værste par nogensinde. Jeg kan godt lide dem begge to, men de er seriøst alt for forskellige. Ingen tvivl når jeg siger…

RIP IT!

RUNDE 6

 

TAMLIN og CINDER

(A Court of Thorns and Roses og The Lunar Chronicles)

Jeg er virkelig ikke glad for Tamlin, men jeg synes slet heller ikke, at Feyre har været fair over for ham. Derfor tror jeg faktisk at jeg ser Tamlin og Cinder have en hed romance. Det er et meget specielt par, men jeg kan faktisk godt se det ske? Så altså jeg….

SHIP IT!

RUNDE 7

PERCY JACKSON og LARA JEAN

(Percy Jackson og To all the Boys I’ve Loved Before)

Øhm, kunne det lige være det mest cute nogensinde. Jeg er helt sikker, når jeg siger…

SHIP IT!

RUNDE 8

QUEEN LEVANA og RHYSAND

(The Lunar Chronicles og A Court of Thorns and Roses)

Det må bare ikke ske. Queen Levana er noget af det værste, og jeg tror faktisk at hun ville komme rigtig godt ud af det med Queen Amarantha! Det må stakkels Rhysand ikke udsættes for. Desuden er han allerede reserveret til mig, såååå…

RIP IT!

 

Det var ret sjovt, og der opstår nogle forhold, man slet ikke havde set komme! Hvis du har lyst til at lave dette tag, så synes jeg bare, at du skal give dig i kast! Men, jeg tror at Anne Sofie fra Siamybooks ville finde det lige så sjovt, så jeg tagger dig!