Velkommen til bogfeber

Hej med jer derude!

Så skete det. Jeg begav mig ud i den famøse bloggerverden, som jeg længe har set langt efter. Jeg ELSKER at læse bog blogs, jeg kan faktisk få rigtig mange timer til at gå med det. Så nu prøver jeg altså. Ja, og så  må vi jo se, om jeg er lige så god til at skrive på en blog, som til at læse andres blogs.

img_1333

Men altså, lige for at få det på plads, er jeg på ingen måde ny inden for den store bogverden. Slet ikke. I juni 2014 scrollede jeg ned over min instagram feed, og fik øje på et hashtag, #bookstagram. Det fangede mig meget hurtigt, og på kort tid fik jeg oprettet min egen ‘bookstagram’ profil, og min debut på social bogmedier skete. På bookstagram hedder min profil @book.fever (https://www.instagram.com/book.fever/) og den har jeg nu holdt ved lige i over 2 år, og jeg har virkelig nydt det.

Nu forsøger jeg mig med bloggen, som en slags ny, spændende udfordring, og jeg glæder mig virkelig til at komme lidt i gang

2 thoughts on “Velkommen til bogfeber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *