Bekendelser fra en bogorm

Jeg elsker at læse og nyder god litteratur. Men, der er mange indrømmelser omkring mit forhold til bøger. Bekendelser om man vil. Ting, jeg for det meste ikke deler med andre, fordi det får folk til at kigge underligt på mig, fordi det er dårlige undskyldninger, eller blot et godt image. Men jeg har alligevel besluttet mig for at dele det her. For man kommer vel længst med ærlighed.

Her kommer en liste over nogle litterære bekendelser jeg har:

  • Jeg ELSKER triste slutninger. Jeg er slet ikke så meget til hele “… og de levede lykkeligt til deres dage ende”. Hellere et forfærdeligt dødsfald og triste miner. Så må de gerne blive glade igen, men der er simpelthen mere følelse i ulykkelige slutninger.
  • Jeg vil gerne læse flere klassikere, men når det kommer til stykket, foretrækker jeg altså bare nyere litteratur.
  • Jeg læste min første Percy Jackson bog som 20-årig.
  • Jeg låner ikke skønlitteratur på biblioteket. Jeg vil eje bogen selv, for ellers kan jeg jo ikke dufte til min nye bog, duhh.
  • Jeg foretrækker engelsk litteratur. Jeg vil gerne læse danske bøger, hvis forfatteren er dansk. Men jeg vil gerne læse PRÆCIS de ord, som forfatteren har tænkt.
  • Jeg synes hardbacks er smukke, men jeg kan få flere paperbacks for samme beløb.
  • Jeg kan slet ikke håndtere, når der er grammatiske fejl i bøger. Jeg kan endda finde på at rette ordet eller sætte mit eget komma, når jeg opdager en fejl.
  • Det første jeg undersøgte, da jeg så min nye lejlighed, var om der var plads til mine reoler #prioritering

Kan i genkende nogle af de bekendelser jeg kommer med? Jeg tør vædde på, at der er andre der elsker duften af en ny bog 😉

One thought on “Bekendelser fra en bogorm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *