Om mig

shl

Hej – jeg hedder Julie, jeg er 24 år gammel, og jeg ELSKER bøger.

Siden jeg var seks år gammel, har jeg nydt at sætte mig med en god bog. Det hele startede med “Harry Potter og de vises Sten”, som jeg modtog gennem Gyldendals bogklub. Jeg åd bogen råt, og siden har litteratur af enhver art været en stor del af min hverdag. Altså lige pånær krimier.

Til dagligt bor jeg i min lille, skønne lejlighed i hjertet af Odense. Oprindeligt kommer jeg fra Skanderborg, nær Aarhus, men flyttede i 2017 til Odense grundet mit studie. Jeg er nemlig ved at uddanne mig til journalist, noget jeg er i januar 2021.

Jeg brænder for den digitale journalistik og tv. Det har jeg udforsket i et helt år som praktikant hos TV 2 Fyn, hvor jeg har skrevet artikler og lange webdoks, lavet tv-indslag til alle udsendelser, miniserier og livedækning af events på Instagram. Nu er jeg snart klar til at blive helt sluppet løs i den journalistiske fold.

img_2043

Min tid går ellers med at sukke over alle de ulæste bøger, der står i min reol. Lige nu er der 510 bøger i reolen, men der kommer kun flere hver måned, og sjovt nok læser jeg ikke flere bøger om måneden af den grund. Jeg læser både på dansk og engelsk litteratur og har mange, mange favoritforfattere. J.K. Rowling, Nicholas Sparks, Sarah J. Maas, Becky Albertalli, Colleen Hoover, Patrick Ness, Karen Blixen, Halfdan Rasmussen, Jesper Wung-Sung, Sarah Engell og Malene Sølvsten. Bare nogle af dem, hvis litteratur, jeg holder meget af.

Udover alle de bøger jeg læser for hyggens skyld, anmelder jeg af og til bøger for Lindhardt og Ringhof, Gyldendal og Rosinante og Co. Af genrer er jeg ikke kræsen, men krimier og thriller har endnu ikke fanget mig. Men hvem ved, jeg er åben for alt nyt spændende.

Jeg er passioneret som menneske. Min store passion for litteratur går nemlig hånd i hånd med kunst, kreativitet, scenekunst og selvfølgelig journalistik. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden kunstprojekter, bogprojekter, indretningsprojekter og andre hyggeting.

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 18.54.59

Hele min kærlighed til social bog medier startede på bookstagram i 2014, hvor min profil hedder @book.fever så der kan man jo lige hoppe forbi, hvis man har lyst.