Skal du til bogforum?

I næste weekend er det atter blevet tid til Bogforum i Bella Centret. Jeg har desværre aldrig været til det selv, da der altid er kommet noget i vejen, og fordi der har været lang vej fra Skanderborg til København. I år er jeg rykket tættere på, i og med, at jeg bor i Odense nu. Jeg er også inviteret med af Lindhart og Ringhof, som har været så søde at invitere mig til et bloggerevent med Adam Silvera, Siri Petterson og Sarah Engell om søndagen med efterfølgende adgang til Bogforum. Men, jeg kan desværre ikke deltage i år, og det er bare så ærgerligt. 

Men, hvis jeg havde været fri til at deltage, havde mit program nok nogenlunde set således ud:

 

Fredag: 

10.30: Åbning af BogForum 2017 ved Svend Brinkmann

10.30: Debutantprisen

11.45: Sanne Gottlieb om bogen “Sleepstalker”

12.45: Özlem Cekic om  arbejdet med at forstå hadet i “Hvorfor hader han dig, mor?” (Jeg er vild med Özlem, og synes bare, at hun er mega sej. Dialog-kaffe, hallo!)

13.30: HELLA JOOF! Jeg skifter altid imellem at være godt og grundigt træt af hende og være overbevist om, at hun må være det mest geniale menneske. Går oftest med genial.

16.00: Lea Korsgaard (Synes faktisk, at hun er lidt irriterende, men som journalistspirre, var jeg nok taget forbi alligevel). Og så handler det om Fake News, hvilket er enormt interessant.

17.00: Jørgen Leth. Bliver lige mindet om, hvor ærgerligt det er, at jeg ikke kommer i år heller. Jeg hørte Jørgen Leth for en måndes tid siden i Odense, og han kan altså noget med ord, som ikke kan forklares. Jeg er vild med det.

 

Lørdag:

12.00: Siri Pettersen signerer bøger. Jeg har selv Odinsbarn herjemme, og den ville jeg da gerne have signeret.

12.00: Mette Bock og Sarah Engell i dialog om medieforbrugets udvikling. (Kunne man nok godt nå efter signering)

13.00: Jess Dorph interview med Geo

13.25: Ghita Nørby læser “Den Lille Prins”. Man er ikke for gammel til højtlæsning, når det foregår i en kombination af fantastiske Ghita Nørby og mesterværket “Den Lille Prins”.

14.20: Puk Damsgaard om sin bye bog “Den sorte kat i Mosul”

15.00: Jørgen Leth… igen. Og ja, det kan man godt.

15.30: Adam Silvera!! (Så ked af at gå glip af lige netop det)

 

Søndag:

10.15: Ulrik Haagerup om konstruktive nyheder. Jeg er enormt interesseret i lige netop det, men har heldigvis været til foredrag med ham før.

13.00: Lene Dybdahl

14.30: Abdel Aziz Mahmoud

15.30: Jesper Wung-Sung. En af mine danske favoritforfattere.

16.45: Peter A.G.

 

Med sådan en tætpakket weekend, er det måske meget godt, at jeg ikke skal med 😉 Jeg synes, at der er mange spændende ting på programmet i år, og så er der selvfølgelig også hele oplevelsen i at gå rundt blandt forlagene og de mange fine stande. Jeg har planer om at skulle med næste gang, så må vi se 🙂 Her er i hvert fald lidt inspiration, hvis DU skal på BogForum, men ikke helt ved, hvad du skal se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *