Store foto dag

Som i efterhånden ved, så har jeg en bookstagram profil, som jeg bruger meget tid på. Jeg har hver weekend gang i store photoshoots, så jeg har billeder at poste. I hverdagen er jeg nemlig på arbejde fra 8-16 hver dag, hvilket betyder at jeg som regel først er hjemme ved 16.30 tiden, og der er det simpelthen for mørk til at tage ordentlige billeder. Men, i går tog jeg med familien i vores sommerhus, hvor vi skal være til på søndag, og jeg fik i dag taget en kæmpe bunke billeder i den smukkeste skov der ligger i nærheden, sammen med min søster og min hund.

IMG_2733

Vi fik simpelthen taget så mange fine billeder, og min søster, Victoria, var en kæmpe hjælp. Det er så dejligt, når jeg har muligheden for at lave sådan nogle ting med min søster, og at hun samtidig nyder det, er jo bare et plus. Mange af de billeder, som vi har taget i dag, kan med tiden ses på min instagram book.fever, hvor jeg faktisk allerede har lagt ét op i dag. Men, til dig som ikke er på instagram, så vedhæfter jeg selvfølgelig også nogle af billederne, som jeg blev specielt godt tilfreds med, nedenunder 🙂

IMG_2699
IMG_2714

IMG_2650

IMG_2622

IMG_2615

Jeg skal helt sikkert tage nogle flere billeder heroppe i fremtiden, for det er da bare alt for skønt!

2 thoughts on “Store foto dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *