Top 5 tirsdag – Yndlings danske bookstagram profiler

 

Jeg har været væk fra bloggen i lidt over en uge, hvilket skyldes en tragisk ulykke i vores nærmeste omkreds. Min papfars bedste ven og en nær ven af vore familie generelt blev tirsdag d. 24. januar dræbt i en forfærdelig højresvingsulykke, hvilket har sat tiden lidt i stå hjemme hos mig. Han blev bisat i går og det er tid til at se fremad igen. Så jeg vender stærkt tilbage med en top 5 tirsdag omkring mine 5 yndlings danske bookstagrammere!

Igennem den sidste uge, er der flere af mine “internetvenner” fra bookstagram, der har skrevet opmuntrende ord og sendt et virtuelt knus, hvilket har været skønt. Så her kommer altså en hyldest til 5 danske bookstagrammere, som jeg virkelig nyder at følge. Jeg linker desuden til deres bookstagram, så i kan gå ind og følge dem, for det fortjener de virkelig 🙂 Denne gang er der ingen forskel om personen står som nummer 1 eller 5, da de alle er lige gode!

5. “flyvmedmig”

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 18.16.45

En af de første profiler der kommer op i mine tanker, når jeg tænker på danske bookstagramprofiler, er helt klart Rikkes “Flyv med mig”. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser Rikkes skønne billeder af bøger og andet bogguf. Jeg føler det som om, at Rikke har været med fra starten af mit bookstagram-eventyr, men hvornår hun reelt startede sin bookstagram, aner jeg ikke. Dog startede hun på hendes egne private profil med at poste om bøger, og i august 2015 besluttede hun sig så for, at lave en profil kun til bøger!

Udover at være en dygtig bookstagrammer, har Rikke også sin egen blog, hvor hun skriver om alverdens bogrelateret. Du kan finde bloggen, der ligeså hedder “Flyv med mig” her.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 18.18.03 Skærmbillede 2017-01-31 kl. 18.17.41

Ovenover er to af de billeder Rikke har lagt op, som jeg er helt vild med.

 

4. “Siamybooks”

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 18.26.16

En anden bookstagrammer jeg altid lige skal tjekke de nyeste billeder fra, er søde Anne Sofies. Jeg mener, at Anne Sofie har været en del af bookstagram i godt et års tid, og hun har virkelig fortjent hver og en af sine følgere. Hun tager smukke billeder og har altid noget skønt at skrive til sine billeder. Og så har hun simpelthen den sødeste britiske accent på de små videoer, hun lægger op i insta story 😉 Anne Sofie har et vildt gåpåmod, som jeg virkelig beundrer – specielt taget hendes alder i betragtning!

Også Anne Sofie har en blog, dog hvor hun skriver på engelsk. Men, hun skriver nogle rigtig, rigtig fine indlæg, som jeg nyder at læse. Bloggen af samme navn som hendes bookstagram profil, kan du finde bloggen her.

Nedenunder kan du se to smukke billeder fra Anne Sofies bookstagram.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.10.43 Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.10.13

3. “annenikoline”

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.14.08

Anne Nikoline tager de smukkeste, mest rene billeder. Jeg får altid lyst til at sætte mig med et blødt tæppe og en kop te, når jeg ser hendes billeder. Hun formår på den flotteste måde at fremme enkeltheden i et billeder, noget som mange bookstagrammere i virkeligheden ikke kan finde ud af, uden af få billedet til at virke tomt. Jeg mener helt klart, at hun fortjener langt flere følgere end hun har, for jeg elsker at scrolle ned over hendes feed.

Udover at have en perfekt bookstagram, har hun selvfølgelig også en lige så smuk og ren blog kaldet “windblownpages”. Læs på bloggen her.

Og så skal du da heller ikke snydes for et par af de omtalte smukke billeder.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.20.29 Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.21.02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. “Thebookranter”

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.24.12

Selvfølgelig nævner jeg også Emilie, som virkelig er en sjov, skør og dygtig bookstagrammer. Hun har virkelig ramt plet med hendes fantastiske billeder, hendes skæve personlighed og gåpåmod. Jeg har fulgt Emilie siden hun blev medlem i buy CBD products 2015, og der er virkelig sket en vild udvikling. Emilie tager de aller skønneste naturbilleder og hun viser tydeligt at hun virkelig behersker sit kamera. Og noget jeg er helt vild med, er at hun er rigtig god til at bevare et tema. Hun skifter af og til, men i lang tid hænger billederne bare perfekt sammen. Jeg er meget imponeret.

Nedenunder kan du se et par af hendes smukke natur billeder.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.30.02 Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.30.17

 

 

1. “Avi.reads”

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.33.53

Til sidst har vi Aviaja, som rent faktisk bor på Grønland, men som er dansker. Aviaja tager super flotte billeder og så er hun bare helt vildt sød. Og hun har den mest nuttede søn, seriøst. Men ja, det er faktisk ikke sååå længe siden, at jeg opdagede hendes profil, og jeg må virkelig indrømme, at jeg var forelsket i den med det samme. Jeg så alle tidligere billeder igennem, og besluttede mig for at følge hende. Og så opdagede jeg at hun var dansk! Jeg var mindblown, haha. Jeg nyder at se hendes billeder på profilen, lige så meget, som jeg elsker at se hendes stories af Grønland, sne, hendes søn og lignende.

Og Aviaja har også en blog, lige så ved navn avi.reads. Jeg ved ikke hvor meget hun er på, men tag da lige og følg den alligvel! Du kan trykke dig ind på hendes blog her.

Og så lige et par billeder, som jeg virkelig er vild med.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.38.39Skærmbillede 2017-01-31 kl. 19.38.59

Det var mine 5 danske favoritter. Selvfølgelig er der mange flere fantastiske danske bookstagrammere derude, og jeg er altså vild med jer alle sammen! Jeg går altid og ønsker, at vi alle kan mødes på et tidspunkt og udveksle bogtanker og drømme 🙂

Jeg har lige links til et par andre af mine danske favoritter, bare fordi 😉

readerprocessblossomingreadingdearlovelyreaders <– Dem kunne i jo også lige tjekke ud!

 

Og når i er ved det, kan i trykke på instagram ikonet nederst i højre side på min blog også, så kan i også følge min bookstagramprofil, book.fever.

 

 

7 thoughts on “Top 5 tirsdag – Yndlings danske bookstagram profiler

  1. Jeg bladrede lidt tilfældigt rundt i dine fine indlæg og fik hjertestop, da jeg faldt over det her. Tusind tak for dine rosende ord. Virkelig!

  2. Eeeejjj, har først set det her nu! DOH hvor er jeg langsom!
    Tusind tak for de søde ord! Nøj hvor er du bare dejlig ?❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *