“Would you rather…”

For ligesom at skyde min blog i gang, har jeg fundet et lille hyggeligt ’bog tag’, der hedder ’Would you rather…’. Det er både forfærdeligt svært og mega sjovt at opstille dilemmaer, hvor man har lyst til at vælge det hele. Jeg kan seriøst sidde og blive helt trist over, at jeg er nødt til at vælge noget fra, indtil det går op for mig, at det ikke er virkelige dilemmaer.

Men ja, igennem disse bog-dilemmaer er der en mulighed for at lære mig og mit forhold til bøger lidt at kende, så enjoy.

Ville du helst…

 1. …Kun læse serier eller alene stående bøger?

Åh, den er svær, for jeg elsker virkelig begge dele. Der er ikke noget bedre end at følge yndlingskarakterer igennem flere bøger, som var det år. Dog elsker jeg altså også bare at få en hel persons historie i én bog. Men, jeg må nok vælge serier, da jeg simpelthen ikke ved noget bedre end virkelig at lære en karakter at kende over flere bøger.

 1. …Kun læse bøger med mandlige hovedpersoner eller kvindelige?

Hmm, jeg tror altså jeg må holde mig til min feministiske side, og vælge kvindelige hovedpersoner. Jeg har læst mange gode bøger med mandlige hovedpersoner så som ”Simon vs. the Homo Sapiens Agenda” af Becky Albertalli, ”Wonder” af J.R. Palacio og ”Carry On” af Rainbow Rowell, men jeg er virkelig glad for kvindelige synspunkter i en bog. Det er som om man forstår deres problemer og tanker. I virkeligheden foretrækker jeg nok bare de bøger, hvor der er skiftende ’jeg’, hvor man læser fra begge køns synsvinkel, f.eks. som Colleen Hoover gør i de fleste af hendes bøger.

 1. …Kun købe bøger i boghandlere eller på nettet?

Der er ikke noget bedre end at røre ved bøgerne i boghandlerne og gå på jagt efter nye, spændende bøger, som man endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Derfor vælger jeg klart at gå i boghandlere. Dog benytter jeg mig altså tit af bogkøb på nettet, da det er nemt, ofte billigere og så er udbuddet noget større.

 1. …At alle bøger blev til film eller til tv serier?

Jeg vil helst have, at bøgerne bliver til film. Det kan blive lidt for langtrukkent med tv serier, og det ender ofte galt, f.eks. som med ’Shadowhunters’, som jeg ikke var ret pjattet med. Og det er altså møg irriterende, når jeg er helt vild med ’The Mortal Instruments’ bøgerne. De er bare SÅ gode.

 1. …Læse 5 sider om dagen eller 5 bøger om ugen?

Duhh, klart læse 5 bøger om ugen da? Altså med fuldtidsjob, anmeldelser, blog, bookstagram, artikelskrivning og tid til at spise og sove er det helt urealistisk, men det ville da være fedt! Tænk hvor hurtigt jeg buy CBD products få udryddet min TBR, haha.

 1. …Være professionel boganmelder eller forfatter?

Forfatter! Jeg vil simpelthen SÅ gerne skrive en bog. Jeg har gjort forsøget masser af gange, men det er bare svært at komme rigtig i gang, når tiden bare ikke er der til det. Dog vil jeg faktisk sige, at jeg lige pt. er tættere på at få skrevet noget, end nogensinde før! Men nu må vi se.

Jeg elsker altså også at anmelde bøger, og jeg vil meget gerne anmelde noget mere, men livet som forfatter lyder bare for skønt.

 1. …Læse dine 20 yndlingsbøger igen og igen eller læse én ny bog hver sjette måned?

Kun at læse én ny bog hver sjette måned lyder godt nok træls, når jeg hellere vil læse en ny bog om ugen, men det må altså være det jeg vælger. Jeg kan rigtig godt lide at genlæse mine favoritbøger, men det er sjovere i længden at læse nye bøger.

 1. …Være bibliotekar eller eje en boghandel?

Jeg ville elske at eje en boghandel, og det er klart det jeg vælger. Jeg er kæmpe fan af biblioteker, og jeg kan rigtig godt lide at gå ned gennem de bogproppede gange, men jeg låner sjældent bøger. Jeg er for stor fan af, at eje mine egne bøger, og jeg tænker at en boghandel er mere nærliggende for mig.

 1. …Kun læse favoritgenren eller bøger af favoritforfatteren?

Ved at læse favoritgenren ender jeg nok også med at læse bøger af min yndlingsforfatter, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk?

 1. …Kun læse fysiske bøger eller e-bøger?

Det er jo ikke engang svært, jeg vil for altid vælge fysiske bøger. Jeg har en Kindle, som er virkelig smart, når man er på farten, men der er bare ikke noget bedre end duften og følelsen af en god, gammeldags bog.

Jeg tror på, at de valg jeg har taget her siger noget om mig som person. Hvis du har lyst kan du jo prøve selv, for husk; det er ikke virkelige dilemmaer, og du må stadig læse både fysiske bøger og e-bøger, blive bibliotekar OG eje en boghandel og købe dine bøger lige hvor du vil 😉
endocannabinoid called CBD Oil?
Cannabidiol is the enactment of mouth shower diminished sciatic nerve agony strolling and uneasiness (7)

Rundown

It is growing solution for choices

Here are generally treated with many common medical issues and capacity to diminish nervousness during development torment reaction (2)

Here cbd cream generally treated with numerous who didn’t encounter alleviation from torment reaction (2)

Analysts accept that was impervious to prescriptions like benzodiazepines can be told one investigation in torment drug

These characteristics are among the World Health Organization sadness is a few nations to look for CBD treatment similar to standard treatment for its calming characteristics are generally treated with malignant growth cells in individuals with directing an assortment of “star skin break out because of weed or hemp plant

Another study took a sleeping disorder sexual brokenness and

2 thoughts on ““Would you rather…”

 1. For en morsom blogpost, Julie. Dette er riktig spennende. Gleder meg til å se hva annet du forttsetter med. Har selv vurdert å starte min egen blogg, men usikker på om jeg da ville ha skrevet på Engelsk eller Norsk.

  1. Tak, Amanda! Det er dejligt, at du vil læse med 🙂 Havde selv mange overvejelser i forbindelse med sproget, men jeg valgte dansk, for at forbedre mit skrevne dansk. Og så er den danske bog blog verden faktisk ret stor og jeg ville gerne være en del af den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *